Sokolov: Pódium na Starém náměstí patří kulturnímu létu

Oživit Staré náměstí a nabídnout obyvatelům města Sokolov trochu té kultury v letním čase, to je smysl tradičního festivalu Kulturní léto.

dezinfekce

Pořadatelem je opět Městský dům kultury a připravil pro červenec a srpen program, z něhož si může vybrat snad každý. V rámci Letošního Kulturního léta bylo připraveno deset akcí, většinou koncertů se začátkem od 17 hodin a vstupným zdarma.

Na „Staráku“ se už představily kapely Spektrum a Big Band MDK Sokolov. Publikum se může v červenci těšit ještě na Fšehochuť (18. 7.) a MHS (25. 7.). Srpnové koncerty zahájí největší hvězda letošního Kulturního léta, zpěvák Pavel Callta. Pozor, u jeho programu bude změna v čase! Callta vystoupí na Starém náměstí 2. srpna od 20 hodin. Ještě před ním se jako předskokani představí DJ David Novacek (17:30) a  Matěj C.H. (18:30). A v srpnu budou následovat Bankrot (8. 8.), Pepa Štross (15. 8.), Vopejkači a Drsná žízeň (22. 8.).

Součástí Kulturního léta budou poprvé Sokolovské slavnosti vína (3. 8.). Za nimi ale bude třeba vypravit se na nádvoří sokolovského zámku, kde se budou konat od 14 do 21 hodin. Ve stejný den bude Sokolov hostit 1. ročník Soutěže elegance historických vozidel. Podrobnosti k programu najdete na webu www.mdksokolov.cz.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.07.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy