Sokolov: Opakovaně kradl v drogerii

Krádeže se měl dopustit třiapadesátiletý muž ze Sokolova, který měl během osmi dnů krást hned v jedenácti případech ve stejné drogerii v Sokolově. A to i několikrát denně.

dezinfekce

Poprvé měl v drogérii krást ve středu 16. prosince letošního roku. To měl do prodejny přijít v dopoledních hodinách a pod své oblečení si uschovat vodu po holení a bez zaplacení odejít. V následujících dnech se měl do prodejny vydat ještě několikrát. Například v sobotu 19. prosince měl v obchodě krást hned třikrát. V rozmezí několika hodin měl odcizit několik parfémů. Ve čtvrtek 24. prosince se měl opět pokusit odcizit několik parfémů, ovšem tentokrát byl zadržen pracovníkem ostrahy. Svým jednáním měl muž, který již byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen, způsobit škodu téměř 14 tisíc korun.

Kriminalisté zahájili trestní stíhání a obvinili ho ze spáchání zločinu krádeže.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

Nyní mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let, neboť se takového činu dopustil za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelné pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 30.12.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy