Sokolov: O minulém víkendu se konal závod o Pohár starosty města

V Sokolově se o víkendu 4. a 5. srpna jel již XI. ročník silničního závodu o Pohár starosty města Sokolova, který byl zároveň mistrovstvím České republiky Masters. Sokolovští závodníci se ve velké konkurenci neztratili, naopak byli dobře vidět.

dezinfekce

V sobotu byla na pořadu časovka jednotlivců, která se jela na trati Sokolov ve směru do Lomnice, Vintířov a zpět o délce 18 km. Za úmorného vedra se na start postavilo 95 závodníků. V kategorii D dojel na 2. místě Ludvík Killinger st. (Cyklo team Killi) v čase 25:52 min za Radoslavem Krummerem (Slavia Karlovy Vary) s časem 25:29 min.

V kategorii B skončil na 4. místě Ludvík Killinger ml. s časem 25:46 min a Jan Valeš (oba Cyklo team Killi) na 9. místě. V kategorii C se ještě umístil na 18. místě Lubomír Vitouch (Cyklo team Killi). V kategorii žen obsadila 1. místo Ivana Sekyrová (Cyklo team Killi), česká reprezentantka v atletice, do cíle dojela v čase 31:10 min. Nejrychlejší čas a celkovým vítězem se stal Miroslav Šváb (Cycling Brno) za 23:58 min.

V neděli se jelo mistrovství České republiky v časovce dvojic a Pohár Karlovarské cyklistiky mládeže na shodné trati jako v sobotu. V kategorii D zvítězili Ludvík Killinger st. spolu s Radoslavem Krummerem a v kategorii B dojeli na 3. místě Ludvík Killinger ml. a Jan Valeš.

Vyhlášení po oba dva dny proběhlo na náměstí Budovatelů, za účasti zástupců Karlovarského kraje, města Sokolova a chemických závodů Synthomer.

O konání tohoto závodu jsme vás informovali zde.

Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy