Sokolov: Na trasu Barevného běhu vyrazilo téměř 400 běžců (TV Západ)

V sobotu 26. května, týden po sokolovském čtvrtmaratonu, vyrazily stovky běžců v Sokolově v horkém odpoledni na další závod. Zde tolik nešlo o časy na 4,5 kilometrové trati, ale spíše o zábavu pro celou rodinu a společné setkání s dalšími účastníky.

dezinfekce

"S počasím jsme spokojeni úplně moc, protože jsme si takové přáli a přesně takové bylo. Zúčastnilo se zhruba 390 lidí – úplně přesné číslo tedy 389 běžců. Zde nezáleží na čase, tady záleží na tom, jak přiběhneš barevný. Takže, čím víc barevný, tím více sis to užíval. V podstatě je to jako, kdo se v noci špatně bavil, tak se  ráno málo stydí. A zde, čím víc barevný, tím více se bavil," popsal v nadsázce místostarosta Sokolova Ladislav Sedláček. 

Před startem se běžci bavili při rozcvičce za hudebního doprovodu a nakonec nechybělo ani hromadné vyhazování barev. Lidé tak hýřili barvami ještě před vyběhnutím na trať. Startovalo se v několika skupinách. Na trase bylo několik dalších míst, kde běžci dostali naloženo barvami. Program poté pokračoval na koupališti Michal. 

"Máme dnes ještě hudební festival Hurá prázdniny, kde bude Milan Peroutka, Bára Poláková a Krucipüsk. Na konci pak bude malé překvapení, a to překvapení, protože to nyní točíme, ten samý den, tak to bude ohňostroj," prozradil program Sedláček. 

A zajímavé akce pro širokou veřejnost budou pokračovat v Sokolově i o prázdninách. 

"Máme nový koncept, a to bude Hudba pod hvězdami. To bude vážná muzika – 2. července. Letní kino pak bude v červenci – pátek, sobota. V srpnu jen v sobotu. Na koupališti Michal budeme mít dvakrát Oldies party, pak tam bude koncert Dema a Pekaře. Takže je toho opravdu hodně letos," dodal Sedláček. 

Veškeré informace o programu, včetně možnosti rezervace či nákupu vstupenek najdou zájemci na webu Městského domu kultury www.mdksokolov.cz. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy