Sokolov: Mánesovka vyrábí velikonoční dekorace pro seniory

Stejně jako v době adventu, chceme i o Velikonocích s dětmi vyrábět dárky a přání pro seniory z partnerského zařízení naší školy Domu ošetřovatelské péče DOP-HC v Dolním Rychnově. Jde tak již o třetí projekt realizovaný ve spolupráci s dobrovolnickým centrem INSTAND.

dezinfekce

„Naše seniory současná opatření zasahují nejcitelněji. Chceme jim alespoň částečně vynahradit omezený kontakt s rodinou a připomenout, že na ně myslíme. Děti se tak učí, že kolem sebe nemají jen vlastní babičky a dědečky, kterým by měly věnovat svůj čas a péči, ale i mnohé další lidi, kteří si zaslouží jejich pozornost,“ vysvětluje Markéta Adamcová, ředitelka školy.

"V úterý 30. 3. do 11 hodin shromáždíme velikonoční dekorace ve škole. Opět je bude kvůli lockdownu svážet i školní autobus. Po 11. hodině je ve spolupráci s pracovníky centra INSTAND dopravíme do domu ošetřovatelské péče. Počítáme, že tentokrát bude projekt podstatně skromnější než předchozí Mánesovka peče pro zdravotníky. Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat," uvádí dále. 


Zdroj: Martin Volný

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.03.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy