Sokolov: Lékárna v nemocnici zlevňuje díky Senior Pasu všechny své léky

Lékárna Nemocnice Sokolov nabízí slevu pět procent na všechny volně prodejné léky pro zákazníky starší 55 let, podmínkou je, že zákazník musí být držitelem tzv. Senior Pasu.

dezinfekce

Jde o projekt podporovaný Ministerstvem práce a sociálních věcí, do kterého se zapojil také Karlovarský kraj.

„Uvítali jsme možnost podílet se na projektu Senior Pas a aktivně pomoci našim seniorům při založení karty na webových stránkách www.seniorpasy.cz. Projekt přináší ucelený systém slev na výrobky a služby poskytované držitelům karet Senior Pas z oblasti zdravotnictví, lázeňství, wellness, cestování, kultury, vzdělávání, stravování a spotřebních nákupů,“ uvádí PharmDr. Ludmila Debnárová vedoucí lékárník a odborný zástupce Lékárna Nemos Sokolov.

Senior pas je i jako překvapivý, originální dárek, který je možné věnovat svým dříve narozeným příbuzným. Pravidla pro jeho získání jsou jednoduchá. Stačí jen vyplnit formulář na webových stránkách www.seniorpasy.cz. Držiteli mohou být osoby od 55 let. Jeho platnost je neomezená. Slevy se samozřejmě netýkají doplatků za léky.

„S radostí sledujeme, jak držitelů Senior Pasů v našem kraji přibývá, od září loňského roku, kdy jsme se do projektu zapojili, už jich je téměř 15 tisíc! Těší mě, že poskytovatelé slev přicházejí se zajímavými nabídkami, které pomáhají seniorům pečovat o své zdraví, zajímavě trávit volný čas a být stále aktivní. Věřím, že pro seniory ze Sokolova a okolí bude přínosná i nově zavedená nabídka lékárny v sokolovské nemocnici,“ dodává Mgr. Petr Kubis, náměstek hejtmanky Karlovarského kraje.

Senior Pasy si v lékárně sokolovské nemocnice pořizují první zákazníci. Lákají je i další slevy, které tu jsou připravené. Na každý měsíc jsou zde navíc zaměřené tematické akce. Pro září je zde například vyhlášený Měsíc paměti. Na léky jako je například Tebokan, který se používá při po poruše paměti koncentrace nebo emoční labilitě u starších osob, je sleva 30 procent a se Senior Pasem dalších 5 procent. Zlevněný je také unikátní potravinový doplněk L complex H-Technology, který má Lékárna Nemocnice Sokolov v nabídce jako jediná lékárna v ČR.

A jeden tip na závěr – 1. říjen patří seniorům, slaví svůj mezinárodní den. Tento den je věnován našim rodičům, prarodičům, maminkám, tatínkům, babičkám a dědečkům. Mladí si v tento den mohou uvědomit, s čím se mohou a třeba i budou potýkat senioři. Senior Pas by byl tak pro tento den ideální dárek.


Zdroj: Markéta Singerová, tisková mluvčí Nemocnice Ostrov a Nemocnice Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy