Sokolov: K dispozici budou mobilní sběrné dvory

Počínaje únorem nabízí Společnost SOTES obyvatelům města Sokolov možnost opět využívat takzvané mobilní sběrné dvory. Odložení odpadu je pro občany města bezplatné, svoz zajišťuje společnost SOTES. Přistavovány budou letos na čtyřech místech v celkem dvanácti termínech (šest termínů pro každou dvojici stanovišť). Poprvé to bude 19. února, naposledy 17. prosince.

dezinfekce

Pro mobilní sběrné dvory jsou určená stanoviště. Garáže u Bohemky (Billa), na Vítězné (bývalý heliport), v Křižíkově ulici (garáže) a na městském parkovišti (Penny - sídliště). Do přistavených kontejnerů patří zejména objemný odpad z domácnosti.  Ať už například postele, gauče, stoly, židle, koberce, lina apod. Kontejnery nejsou určeny pro likvidaci nebezpečných odpadů (zbytky barev, pneumatiky, IPA atd.), na likvidaci stavebního materiálu ani k likvidaci starých elektrospotřebičů.

Všechny tyto odpady mohou občané odevzdat na sběrném dvoře SOTES Sokolov, a to do 100 kg bezplatně, elektrospotřebiče jsou likvidovány ve zpětném odběru zcela zdarma. Pokud máte doma například starou lednici a nemáte ji jak na sběrný dvůr odvézt, využijte službu „TAXI ODPAD“, kdy za poplatek 100 Kč odveze jednotlivé kusy nejen starých elektrospotřebičů. 

Zdroj: Město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy