Sokolov: Hřiště na Vítězné se otevřelo dětem

Nové dětské hřiště na Vítězné už je v provozu. Slavnostním přestřižením pásky je otevřeli v pátek 14. července starosta Jan Picka s místostarostkou Renatou Oulehlovou.

dezinfekce

Areál s názvem "Modrá velryba" následně doslova zaplnili první návštěvníci. O novém hřišti jsme vás již informovali zde.

„Myšlenka vybudovat centrální hřiště na druhém největším sídlišti v Sokolově byla naprosto logická. Já proto děkuji nejenom kolegům z vedení města, ale také zastupitelům, kteří projektu dali zelenou. Jsem rád, že jsme se po třech letech plánů dočkali,“ řekl starosta Jan Picka.

„Za nové hřiště jsem velice ráda. Dříve jsme museli chodit na vzdálenější hřiště na areál Baník nebo k městskému koupališti. Hřiště má dobrý, měkký povrch, takže se nemusíme bát tvrdých pádů. Je tu spoustu hracích prvků pro menší i větší děti, vodní prvek je skvělý v horkých dnech. Jediné, co mi trochu vadí, je absence stínu,“ sdělila své první pocity mladá maminka Michaela. 

Hřiště má svého správce. Plocha je také pod kamerovým dohledem. Areál bude v provozu od dubna do října každý den od 9 do 19 hodin.

Náklady přesáhly 4 miliony korun.


Zdroj: město Sokolov


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy