Sokolov: Dvojice měla z bankomatu vybrat neoprávněně peníze

Devětasedmdesátiletá žena byla v úterý 15. června letošního roku nakupovat v jednom ze sokolovských obchodních domů. Po nákupu měla na nákupním košíku zapomenout zavěšenou kabelku. Když se k prodejně vrátila, tak už svou kabelku, ve které měla osobní doklady i platební kartu včetně poznamenaného PIN kódu, nenašla.

dezinfekce

A právě toho měla využít dvojice zatím neznámé totožnosti. O několik ulic dále měla z bankomatu pomocí platební karty patřící devětasedmdesátileté ženě ve dvou případech vybrat finanční prostředky a tím seniorce způsobit škodu přibližně 20 tisíc korun.

Policisté pátrají po ženě štíhlé postavy, která měla v úterý 15. června krátce před 13. hodinou, přijít k bankomatu v Sokolově. Hledaná je štíhlé postavy a měla na sobě modré kalhoty, bílé sportovní boty, barevné triko s kostičkovaným vzorem a přes ústa měla respirátor. Přibližně dvacetiletá až pětadvacetiletá hledaná žena měla hnědé vlnité vlasy po ramena, které působily dojmem paruky. Po chvíli měl k ženě přijít přibližně pětačtyřicetiletý muž silnější postavy s prošedivělými vousy. Na sobě měl světle modré kalhoty, bílé triko, na hlavě béžovou kšiltovku, na očích brýle. Dvojice měla u bankomatu komunikovat a po úspěšném výběru měli oba postupně z místa odejít.

Sokolovští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V případě jakýchkoliv informací k této hledané dvojici volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 04.08.2021 15:15




0 +
 

Hlavní zprávy