Sokolov: Cestující autobusu byla zraněna při snaze řidiče zabránit nehodě

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v úterý 31. srpna letošního roku v 12:45 hodin na křižovatce ulic K. H. Borovského a Jednoty v Sokolově. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že dosud nezjištěný řidič osobního vozidla značky Škoda, který jel ve směru od ISŠTE Sokolov a na uvedené křižovatce odbočoval vlevo směrem na dálnici D6, nedal přednost protijedoucímu autobusu.

dezinfekce

Řidič autobusu tak musel prudkým brzděním zpomalit, aby zabránil střetu vozidel. V důsledku prudkého brzdění došlo k pádu jedné z cestujících na podlahu autobusu. Ke střetu vozidel nakonec naštěstí nedošlo.

Řidič osobního automobilu značky Škoda následně z místa dopravní nehody odjel, aniž by si splnil povinnosti účastníka dopravní nehody. Cestující, který vlivem brždění upadla na podlahu, byla poté ošetřena a převezena do nemocnice v Sokolově. K jinému zranění nedošlo.

U řidiče autobusu byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy