Sokolov: Burza pro Dobrého anděla

Stalo se již tradicí, že se na ZŠ Rokycanova vždy ke konci roku, v měsíci listopad - prosinec, koná tradiční burza. Je to charitativní akce, kterou netrpělivě očekávají děti i rodiče. Děti přinesou během jednoho týdne hračky a knížky a další týden mají šanci si nakoupit něco nového a tím přispět na vybraného nemocného chlapce či dívku. Tyto vybrané děti jsou z bezprostředního okolí a jsou kvůli své nemoci registrováni a podporováni Dobrým andělem. Letos byla sbírka na Kubíka, desetiletého chlapc

dezinfekce

Letošní burzu zorganizovala paní učitelka Měřínská se svou třídou 7. A., ale bez přispění všech dětí ze školy a učitelů by nebylo možné vybrat rekordní částku 24 700 Kč. Část peněz bude věnována i na nákup vánočních dárečků pro seniory, které děti navštěvují v DOP Dolní Rychnov. Některé hračky budou také poslány do dětských domovů, kde v době vánoční snad udělají radost.

"Děkuji také veřejnosti, protože hračky nosili i lidé z našeho města a chtěli se s námi do burzy zapojit. Přeji si, aby těch, co jim není lhostejný osud všech kolem nás, bylo stále více a více a všem lidem dobré vůle přeji krásné Vánoce a mnoho zdraví v novém roce," uvedla Mgr. Lada Měřínská.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy