Sokolov: Akce Šikovný školák se bude konat již po sedmé

Sportovně – vzdělávací akci pod názvem Šikovný školák, která se bude konat 23. května od 8 do 11 hodin na fotbalovém hřišti FK Baník pořádá Nemocnice Sokolov již po sedmé a jedná se o jednu z největších akcí svého druhu na Sokolovsku.

dezinfekce

Stejně jako v minulých letech se akce zúčastní zhruba 500 žáků z 1. a 2. tříd základních škol ze Sokolova. Po druhé je spoluorganizátorem fotbalový klub FK Baník Sokolov. Ani letos nebude chybět stanoviště Městské policie Sokolov a také stanoviště sokolovských profesionálních hasičů.

Nemocnice Sokolov bude mít pro děti připravené kurzy zdravovědy nebo zábavné soutěže, při kterých budou děti poznávat lidské tělo. 

Fotbalisti a hokejisti Baníku si přichystali stanoviště se sportovními úkoly, kde prověří fyzickou zdatnost a vytrvalost hráčů.

Hasiči a strážníci budou mít připravené soutěže související s prevencí bezpečnosti - instruktoři budou mít především snahu, aby si děti osvojily pravidla chování na silnici.

Akci Šikovný školák zahájí ředitel Nemocnice Sokolov Ing. Jaroslav Kratochvíl spolu se s manažerkou FK Baník Sokolov Petrou Božekovou Makoňovou. 


Zdroj: facebookové stránky Městské policie Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy