Skvělý úspěch ve stolním tenise. Cheb je 4. v extralize

Cheb si po vynikajícím výkonu odváží plný počet bodů z horké půdy Hradce Králové, loni 4. týmu soutěže. Vedle pravidelně bodujícího českého reprezentanta Tomáše Treglera se v chebském dresu tentokrát blýskli i bodující Rus Shaposhnikov a Radek Skála. Výborný zápas, byť se smolným koncem, odehrál také Jan Žaloudík. Cheb si z půdy adepta na medaili odvezl vítězství 4:2 (body Tregler 2, Shaposhnikov a Skála 1).

dezinfekce

Chebské vítězství ocenil také bývalý, dlouholetý, československý reprezentant a mistr Evropy ze singlu roku 1974 a 3. hráč světového žebříčku, Milan Orlowski, komentující v televizním studiu utkání se sportovním redaktorem ČT Radkem Bauerem. Zápasy chebského týmu, nováčka extraligy, táhnou. Již podruhé byl z jeho zápasu vysílán živě 4hodinový přenos na internetové televizi České asociace stolního tenisu (www.ping-pong.tv) s komentářem redaktora ČTa odborným hostem.

„Moc si ceníme vítězství za plný počet bodů,“ hodnotí utkání trenér chebského týmu Petr Gavlas.

„Zlepšili se naši mladí hráči včetně Shaposhnikova, který, věřím, bude postupně bodovat pravidelně a pomůže Tomáši Treglerovi táhnout tým. Všechny zápasy byly vyrovnané a napínavé do posledních výměn. Stejný průběh očekávám i v dalších zápasech, kde věřím, že nám pomůže domácí prostředí,“ dodává. 

Hned následující domácí utkání v Chebu bude bonbónkem první poloviny soutěže. SKST Cheb přivítá v neděli 20.10. od 16 hod. úřadujícího mistra ČR a lídra dosavadního ročníku SF SKK El Niňo Praha. 

„Všichni jsou srdečně zváni, budeme potřebovat podporu každého návštěvníka,“ láká chebský trenér Petr Gavlas na šlágr podzimní části extraligy.

Na fotce: zleva tým po výhře v Hradci Králové: Stepan Shaposhnikov, trenér Petr Gavlas, Radek Skála, Tomáš Tregler a Jan Žaloudík.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy