Síť pro rodinu přichystala krajské sympozium

Síť pro rodinu pořádá krajské sympozium s názvem „Pečovat, pracovat a žít aneb Jak podpořit rodiče na trhu práce“. Hlavním tématem sympozionu jsou rodiče na karlovarském trhu práce. Jedná se o setkání určené široké veřejnosti se zájmem o problematiku zavádění prorodinné politiky do firemního prostředí, ale i o situaci na trhu práce z hlediska zaměstnanosti, psychologického pohledu na slaďování práce a rodiny a projekty, kterými jsou rodiče podporováni.

dezinfekce

Na programu sympozia je například představení projektu Na cestě k úspěchu II, který pomáhá rodičům pečujícím o děti do 15 let a je postaven na celé řadě skupinových či individuálních aktivit. Díky propojení i se zaměstnavateli pomáhá rodičům s návratem do pracovního procesu. Chybět nebude ani seznámení s aktuální situací na trhu práce v Karlovarském kraji nebo zajímavé informace o trendu sdílených pracovních míst z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele.

Akce se koná dne 20. dubna 2022 od 14:30 v hotelu Dvorana v Karlových Varech. Programem bude provázet prezidentka Sítě pro rodinu, zakladatelka hnutí mateřských center v ČR a Žena Evropy 2003 Rut Kolínská. 

Zdroj: Krajské listy


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 17.04.2022 10:20




0 +
 

Hlavní zprávy