Rotava: Včerejší nehoda dvou autobusů

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala včera, tedy v pátek 22. ledna 2021 kolem 06:20 hodin, na pozemní komunikaci třetí třídy číslo 21043 v ulici Příbramská v Rotavě na Sokolovsku. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že šestapadesátiletý řidič autobusu, který jel ve směru od Horní Rotavy na Dolní Rotavu, zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu pozemní komunikace a při sjíždění z kopce dostal na zledovatělém povrchu smyk.

dezinfekce

Následně měl přejet do protisměru, kde se levou přední částí střetl s levou přední částí protijedoucího autobusu, který řídil šestatřicetiletý muž. Po střetu byly oba autobusy odraženy mimo silnici. Škoda na autobusech byla předběžně odhadnuta na 200 tisíc korun.

V době dopravní nehody autobusy převážely šest cestujících. Při střetu došlo k lehkému zranění šestatřicetiletého řidiče autobusu.

Po dopravní nehodně se oba řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, ale především cestující, kteří byli v době dopravní nehody v autobusech a po střetu místo dopravní nehody opustili ještě před příjezdem policistů, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či se obrátili na sokolovské dopravní policisty na telefonním čísle 974 376 453.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 23.01.2021 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy