Region: V období adventu přibylo krádeží

I přes zvýšený počet policistů v ulicích v období adventu, byl zjištěn zvýšený počet kapesních krádeží v obchodních centrech nebo na vánočních trzích.

dezinfekce

Ke krádeži došlo také v sobotu 2. prosince 2017 v Chebu v jednom z místních obchodních domů. Zde dvě neznámé ženy využily nepozornosti starší ženy, která ponechala svou kabelku bez dozoru v nákupním vozíku. Policisté téhož dne v obchodních domech i na vánočních trzích upozorňovali občany na jejich cennosti bez dozoru. I přestože upozornění bylo preventivní z důvodu ochrany jejich majetku, setkali se policisté s výmluvami. Například starší žena policistům uvedla, že její kabelka je tak těžká, že jí z toho bolí rameno a ona volně odloženou kabelku ve vozíku určitě uhlídá. Většinou ale občané poděkovali za upozornění a věci si hned uschovali.

Policisté radí, aby si v místech s větším pohybem lidí, každý schoval doklady, peníze i jiné cennosti do vnitřních kapes oděvů tak, aby je měli pod kontrolou. Nedávejte zbytečně příležitost zlodějům.

Dalšími bezpečnostními opatřeními, která policisty čekají, jsou například vánoční trhy v Mariánských Lázních od 7. do 10. prosince 2017, nebo „Průvod čertů“ dne 10. prosince 2017 v Sokolově.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy