Region: Tři případy krádeže

Osmadvacetiletý muž ze Sokolovska měl v pátek 24. 5. 2019 navštívit ve večerních hodinách jeden z obchodních domů v Chebu. Tam si měl nakonec pod mikinu uschovat několik kusů různé kosmetiky a poté prodejnu bez zaplacení opustit. Za prostorem pokladen byl ovšem zastaven ostrahou obchodního domu, která následně přivolala policejní hlídku.

dezinfekce

V Aši měla sedmatřicetiletá žena ve stejný den odcizit z prodejního regálu s oblečením kalhoty, které si uschovala do svého batohu. Také ona poté opustila prodejnu bez zaplacení, ovšem před obchodem ji zastavila jedna ze zaměstnankyň, která poté okamžitě přivolala policejní hlídku.

V Chodově na Sokolovsku si čtyřiadvacetiletý muž na začátku tohoto měsíce políčil na alkohol. V jednom z obchodních domů si do ručního nákupního košíku umístil celkem sedm kusů lahví alkoholu a následně prodejnu opustil vstupním turniketem. Svým jednáním způsobil škodu téměř 1 200 korun. Po provedených šetřeních ho ale policisté z Obvodního oddělení v Chodově po několika hodinách zadrželi.

Všem třem policisté následně sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a v případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byli za stejný trestný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzeni.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.05.2019 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy