Region: Těžká technika na šestce omezí zítra dopravu

Za posledních 24 hodin, od soboty 27. 2. 2021 od 7:00 hodin do neděle 28. 2. 2021 do 7:00 hodin, byl zamítnut vstup nebo výstup z okresů Sokolov a Cheb ve 194 případech. Důvody zamítnutí byly stejné jako v předešlých dnech. Nejčastěji se jednalo o cesty za turistikou, na nákupy nebo na návštěvy za známými. Celkově byl vstup či výstup z těchto okresů od 12. února 2021 zamítnut ve více než 4 700 případech.

dezinfekce

"V souvislosti s tímto opatřením jsme nemuseli řešit žádné narušení veřejného pořádku," uvedla mjr. Bc. Kateřina Krejčí.

Na základě vydaného usnesení Vlády ČR č. 204 ze dne 26. února 2021 budou kontroly omezeného volného pohybu na vstupu a výstupu z okresů Sokolov a Cheb na kontrolních stanovištích probíhat do neděle dne 28. 2. 2021 do 23:59 hodin. 

"Upozorňujeme řidiče, že po ukončení kontrol na stanovištích, zejména na dálnici D6, musí zůstat po omezený čas zde umístěné dopravní značení. Během pondělního dne se bude uvádět dálnice do původního stavu, kdy je nutné vrátit zpět dělící betonové kvádry. Na místě bude zasahovat těžká technika a budou se zde pohybovat osoby, které techniku obsluhují. Z tohoto důvodu může ještě během pondělního dne docházet k omezení dopravy. Žádáme řidiče, aby dodržovali zde umístěné dopravní značení, zejména snížení rychlosti, a dbali zvýšené opatrnosti při průjezdu v místech stanovišť. Za respektování předem děkujeme," dodala Krejčí.

mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy