Region: Startuje 11. ročník výtvarné soutěž pro seniory (TV Západ)

Oblíbená a hojně obesílaná výtvarná soutěž pro seniory v Karlovarském kraji bude mít další, již 11 ročník. Pokud je vám více než 60 let a chcete se podělit o svou práci, máte od 2. ledna 2024 skvělou příležitost.

dezinfekce

Soutěž s názvem "Věk pro nás není překážkou" je otevřená pro všechny seniory v regionu, kteří se věnují výtvarné činnosti. Cílem je ukázat jejich aktivitu a uměleckou tvorbu ve třech kategoriích: ruční práce, obrazy (kresba, malba, grafika) a fotografie. 

Odborná porota vybere z každé kategorie tři vítězné práce. Český rozhlas Karlovy Vary udělí speciální cenu za jedno vybrané dílo. Výsledky soutěže budou zveřejněny na webu a sociálních sítích Karlovarského kraje začátkem dubna a také v měsíčníku Krajské listy. Výtvory všech soutěžících budou v dubnu vystaveny v prostorách Krajského úřadu Karlovarského kraje při slavnostním vyhlášení výsledků. 

Jednotlivé práce do soutěže, mladší než dva roky, lze odevzdat od 2. ledna do 29. února 2024. Platí pravidlo jednoho díla na jednoho soutěžícího. Své výtvory můžete doručit osobně po telefonické domluvě do kanceláře Veroniky Svobodové na tel. +420 702 160 352, nebo ji poslat na adresu: Krajský úřad Karlovarského kraje, Veronika Svobodová, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary. U díla uveďte své kontaktní údaje: jméno autora, adresu, telefon a věk.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy