Region: Řídili i přes uložený zákaz řízení

V sobotu 4. dubna letošního roku v pozdních odpoledních hodinách policisté z Obvodního oddělení Aš zastavili osobní automobil značky Renault, který řídil třiadvacetiletý muž. Během silniční kontroly policisté zjistili, že má muž platný zákaz řízení všech motorových vozidel a to až do března roku 2021.

dezinfekce

Ve stejný den usedl za volant s platným zákazem řízení také dvaatřicetiletý muž z Karlových Varů. Toho policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město zastavili v lázeňském městě v ulici Vítězná. Při silniční kontrole taktéž zjistili, že muž má platný zákaz řízení do ledna příštího roku.

O dva dny později, tedy v pondělí 6. dubna zastavili ve večerních hodinách policisté z Obvodního oddělení Ostrov jednadvacetiletého cizince, který řídil v ulici Kollárova motorové vozidlo značky Škoda. Také v tomto případě bylo při silniční kontrole zjištěno, že muž má platný zákaz řízení, a to do května letošního roku.

Vzhledem k tomu byla všem třem mužům zakázána další jízda. Policisté je převezli na obvodní oddělení, kde jim bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
10.04.2020 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy