Region: Řídili i přes uložený zákaz řízení

V sobotu 4. dubna letošního roku v pozdních odpoledních hodinách policisté z Obvodního oddělení Aš zastavili osobní automobil značky Renault, který řídil třiadvacetiletý muž. Během silniční kontroly policisté zjistili, že má muž platný zákaz řízení všech motorových vozidel a to až do března roku 2021.

dezinfekce

Ve stejný den usedl za volant s platným zákazem řízení také dvaatřicetiletý muž z Karlových Varů. Toho policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město zastavili v lázeňském městě v ulici Vítězná. Při silniční kontrole taktéž zjistili, že muž má platný zákaz řízení do ledna příštího roku.

O dva dny později, tedy v pondělí 6. dubna zastavili ve večerních hodinách policisté z Obvodního oddělení Ostrov jednadvacetiletého cizince, který řídil v ulici Kollárova motorové vozidlo značky Škoda. Také v tomto případě bylo při silniční kontrole zjištěno, že muž má platný zákaz řízení, a to do května letošního roku.

Vzhledem k tomu byla všem třem mužům zakázána další jízda. Policisté je převezli na obvodní oddělení, kde jim bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
10.04.2020 11:00



0 +
 
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024