Region: Policisté se snažili seniorům zpříjemnit předvánoční čas

Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce, kdy chceme rozdávat radost svým nejbližším. Tyto svátky jsou plné rodinných setkání, zdobení stromečků, pečení cukroví a vánočních tradic. Nejsou jen pro křesťany, ale pro všechny po celém světě.

dezinfekce

I policisté z oddělení tisku a prevence Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje chtěli rozdávat radost, a tak přichystali pro seniory žijící ve společných domovech malé překvapení. Připravili pro ně několik stovek balíčků, které obsahovaly osobní vánoční blahopřání, preventivní křížovky na zpříjemnění volného času a další dárečky v podobě lupy, krabičky na léky, kapesní baterky, propisky aj. Tyto dárečky osobně předali zdravotnímu personálu, jenž je svým klientům předal. Ani na ně policisté nezapomněli a jako poděkování za jejich práci a vyslovení podpory v této náročné době jim vylepili na venkovní dveře děkovné srdce s osobním vzkazem.

Tímto malým dárečkem policisté chtěli seniorům zpříjemnit čas v této ne zrovna snadné době ovlivněné výskytem infekčního onemocnění COVID-19 na území České republiky.

"Přejeme všem krásné a pohodové vánoční svátky, prožité s těmi, koho máte rádi," uvedla por. Bc. Zuzana Týřová.


Zdroj: Policie ČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy