Region: Policie pátrá po pohřešované dívce

Na chebskou policii se obrátili kolegové z Plzně s tím, že pátrají po pohřešované dívce. Ta byla naposledy spatřena dne 11. dubna 2021 v době okolo 14:42 hodin, kdy utekla z výchovného zařízení v Plzni, a je možné, že by se mohla nacházet na Chebsku, kde má rodinné vazby.

dezinfekce

Pohřešovaná dívka je střední postavy vysoké 160-165 cm, má modré oči a rovné středně dlouhé vlasy v plavé až hnědé barvě. Dívka nosí vlasy nejčastěji sčesané dozadu a stažené do copu. Pohřešovaná je zdánlivého stáří od 14 do 16 let. Naposledy na sobě měla oblečenou šedou mikinu, šedé tepláky a na nohou měla obuté bílé tenisky.

Pohřešovaná dívka byla naposledy spatřena dne 11. dubna 2021 v době okolo 14:42 hodin, kdy utekla z výchovného zařízení v Plzni. Nejedná se o její první útěk. Na svém kontě jich už má několik. Je možné, že by se dívka mohla nacházet i v teritoriu města, kde má vazby na okolí svého trvalého bydliště.

Policie České republiky tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k pohybu či pobytu pohřešované dívky sdělit jakoukoli informaci, nechť ihned kontaktují Polici České republiky na bezplatné telefonní lince 158. Za spolupráci předem děkuje.

Odkaz - viz zde (v případě, že odkaz není aktivní, je osoba vypátrána).


Zdroj: Policie ČR

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy