Region: Policie pátrá po dvou pohřešovaných chlapcích

Policisté z Karlovarského kraje pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku 13 a 14 let, kteří by se měli podle zjištěných poznatků pohybovat spolu. Třináctiletý chlapec z Karlových Varů je přibližně 150 cm vysoké obézní postavy, má nakrátko střižené hnědočerné vlasy a na jednom z prstů na ruce by měl mít vytetovaný křížek. Čtrnáctiletý chlapec z Chebu je přibližně 175 cm vysoké štíhlé postavy, má černé krátce střižené vlasy a pod levým okem by měl mít vytetovaný křížek.

dezinfekce

Další informace k pohřešovaným chlapcům naleznete zde a zde (v případě, že tyto odkazy již nejsou aktivní, byly pohřešované osoby nalezeny).

Pohřešovaní chlapci odešli společně bez povolení ve středu 3. února 2021 kolem 21. hodiny z Dětského domova v Mariánských Lázních. Od té doby o sobě nedali nikomu vědět. Kriminalisté šetřením zjistili, že dvojice mladíků by se mohla pohybovat na Sokolovsku či v Karlových Varech a okolí.

Třináctiletý chlapec měl v době odchodu na sobě modrou bundu nebo mikinu, tmavě modré kalhoty a na nohou bílé kotníkové boty. Čtrnáctiletý chlapec měl v době odchodu na sobě černou péřovou bundu, šedé tepláky a na nohou modré kotníkové boty.

V případě jakýchkoliv informací k těmto pohřešovaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 04.02.2021 21:00




0 +
 

Hlavní zprávy