Region: Policie hledá svědky dopravní nehody a svědky z pošty

Dvě události - dopravní nehoda a zásilka obsahující omamnou a psychotropní látku.

dezinfekce

1) Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pátek 25. září letošního roku přibližně v 08:40 hodin na pozemní komunikaci číslo III/0218 poblíž Chebu. Řidič nákladního motorového vozidla značky Praga, který jel ve směru od Chebu - Dolní Dvory, při odbočování do areálu ubytovny zřejmě přehlédl nákladní vozidlo značky Ford Ranger s přívěsem, na kterém byl naložen osobní automobil značky BMW a který nákladní motorové vozidlo značky Praga měl zrovna předjíždět. Následně došlo ke střetu přední části vozidla značky Ford Ranger a levé přední části vozidla značky Praga.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

2) Sokolovští kriminalisté pátrají po svědcích, kteří byli přítomni ve čtvrtek 15. října 2020 přibližně v 18:20 hodin podání zásilky na pobočce pošty v ulici Solní v Plzni. Zásilka, která obsahovala omamnou a psychotropní látku, byla adresována osobě nacházející se ve výkonu trestu odnětí svobody. Zásilka byla zajištěna ve věznici.

Kriminalisté pátrají po trojici osob na kamerovém záznamu, která by mohla výrazně přispět k objasnění celého případu. V inkriminovanou dobu se na pobočce pošty nacházela dvojice žen, která do budovy přišla společně a jedna z žen poté čekala ve vstupní hale s kočárkem. Druhá žena po chvíli pokračovala na pobočku pošty. V této době se měl ve stejných místech nacházet také muž s šálou, který ze vstupní haly pokračoval rovnou na pobočku pošty.

Kriminalisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na kterékoliv obvodní oddělení.


nprap. Jakub Kopřiva




Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.12.2020 13:05




0 +
 

Hlavní zprávy