Region: Počasí opět překvapilo řidiče

Vlivem počasí, kdy na celém území Karlovarska hustě sněžilo a foukal nárazový vítr, který tvořil sněhové jazyky, došlo ve středu dne 2. 1. 2019 k několika dopravním nehodám. Naštěstí při nich nedošlo k žádnému vážnému zranění a odnesly to především plechy na vozidlech.

dezinfekce

Na namrzlém povrchu komunikace to zřejmě uklouzlo i 59letému řidiči. Ten řídil osobní vozidlo značky Mitsubishi po silnici I/6 ve směru od Karlových Varů na Prahu. Před Bochovem měl uvést vozidlo do smyku, přičemž přejel mimo komunikaci, kde se převrátil přes střechu a narazil do elektrického ohradníku. Škoda, kterou způsobil, byla předběžně odhadnuta na částku kolem 92 tisíc korun.

Na stejné silnici, před křižovatkou na Žalmanov havaroval i 79letý řidič, a to krátce po poledni. Ten řídil osobní vozidlo značky Daewoo, které uvedl do smyku a poté s ním přejel přes protisměrný jízdní pruh vlevo, kde se převrátil a skončil mimo komunikaci na střeše. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl převezen k ošetření do nemocnice.

Oba řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem.

Za přestupek jim policisté uložili pokutu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.01.2019 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy