Region: Odcizil krémy, čokolády i SIM karty

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětadvacetiletého muže z Chodova, kterého obvinili ze spáchání zločinu krádeže. Obviněný měl v úterý 10. října minulého roku přijít do drogerie v Karlových Varech. Několik minut se měl pohybovat po prodejně. Následně si měl pod oblečení uschovat několik kusů krémů po holení a z prodejny bez zaplacení odejít.

dezinfekce

Další krádeže se měl dopustit v úterý 6. ledna letošního roku, tentokrát v prodejně smíšeného zboží v Chodově. V té si měl do batohu uschovat téměř dvě desítky čokolád a opět odejít bez zaplacení.

O den později měl po otevírací době ve večerních hodinách vyrazit do obchodního domu v Chodově. Měl vniknout do prodejny a nakonec odcizit desítku předplacených SIM karet.

Tímto svým jednáním měl způsobit celkovou škodu téměř 9 tisíc korun.

Muži, který již byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen, hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody na dvě léta až osm let, neboť se takového činu dopustil za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelné pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 28.03.2021 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy