Region: Letošní vítězkou Karlovarského hlasu se stala Gaia Anzari

Letošní vítězkou Karlovarského hlasu se stala Gaia Anzari, studentka Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka, jejíž výkon ocenilo také publikum v sále a přiřadilo jí Cenu diváků. Zvítězila mezi osmi finalisty, kteří vystoupili 9. 12. 2023 v hotelu Thermal. Každý ze soutěžících zazpíval jednu píseň s nahrávkou a jednu s karlovarskou kapelou M. K. Collective pod vedením Milana Krajíce.

dezinfekce

Na druhém místě se umístila Karolina Čížková, která zároveň získala Cenu kapely a nabídku společného vystoupení. Trojici doplnila Karolína Anna Boksteffl, která současné vyhrála speciální Cenu hotelu Thermal.

   „Letošní ročník byl opět neuvěřitelný. Osm finalistů postoupilo z výběrového kola, ve kterém jsme slyšeli a hodnotili výkon dalších třiceti velmi talentovaných zpěváků a zpěvaček,“ říká za organizátory Helena Plitzová a dodává: „Vidět tolik nadšených a zapálených mladých umělců je pro nás všechny obrovskou radostí a motivací pokračovat v podpoře hudebních talentů nejen z celé republiky a umožnit jim vystoupení právě v Karlových Varech.“

   Zkušená porota čtyřicátého šestého ročníku byla letos ve složení Zbyněk Drda, Beego Shea, Petr Ševčík, Ricardo Delfino a Jana Jiroušková. Dva z porotců, Petr Ševčík a Beego Shea, během večera sami vystoupili a přinesli do sálu svou jedinečnou energii a charisma. Večerem diváky v sále i na živém streamu na YouTube provázela Kateřina Boušková.

Výsledky soutěže

Gaia Anzari, Praha – 1. místo a Cena diváků

Karolína Čížková, Šestajovice – 2. místo a Cena kapely

Karolína Anna Boksteffl, Praha – 3. místo a Cena hotelu Thermal

Anna Marie Hušková, Plzeň

Adam Jirotka, Malenice

Eliška Krejbichová, Pyšely

Barbora Štanclová, Znojmo

Dagmar Třetinová, Kladno


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 17.12.2023 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy