Region: Během Velikonoc zasahovali hasiči u několika nehod a požárů

Ani bourat se během slunečních velikonočních dní nepřestalo. Hasiči v kraji zasahovali u sedmi dopravních nehod, a to v Krajkové, Lubech, Chebu, dvakrát v Aši, ve Studánce a Horním Slavkově. Ve dvou případech museli hasiči vyprošťovat, u jedné nehody zajistili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku. Celkem se u těchto nehod zranilo osm osob.

dezinfekce

Během Velikonoc dále zasahovali hasiči v kraji u sedmi desítek událostí. Velké obavy měli z rizika požárů trávy či lesních porostů. Těchto událostí zaznamenali během dlouhého víkendu celkem 12, a to například u Andělské Hory, Bečova nad Teplou, Jáchymova, Nového Sedla, Šemnice, Kynšperka nad Ohří, Hazlova, Třebeně či u Cihelen. Některé z těchto požárů byly v nepřístupném terénu, všechny komplikovalo suché slunečné počasí, žádný se ale nerozšířil na opravdu velkou plochu.

Celkem tak během Velikonoc vyjížděli k 24 požárům. Kromě již uváděných požárů lesních či travních porostů se jednalo například o požár odpadu v bytovém domě v Ostrově - viz zde, o požár odpadu mezi rodinnými domy v Horním Slavkově, o požár srubu v Jenišově, požár garáží v Chebu, požár balíku slámy či pilin, komína nebo nádob na odpady.


Zdroj: fb HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.04.2020 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy