Pro hráčky BCM Sokolov byl uplynulý víkend úspěšný

Mladší dorostenky (U17) Basketbalového centra mládeže Sokolov odehrály v nadregionální soutěži poslední dvě utkání první poloviny základní části, obě úspěšně. V sobotu na domácím hřišti v oblastním přeboru porazily mladší minižákyně (U12) dvakrát DBaK Plzeň (mix).

dezinfekce

BCM Sokolov – ASK Lovosice 76 : 42 (18 : 15, 35 : 22, 58 : 32)
V pátečním utkání v Lovosicích se jednalo o přímý souboj o první místo v tabulce. První čtvrtina byla vyrovnaná, ale od druhé čtvrtiny se začaly prosazovat sokolovské hráčky, které postupně zvyšovaly svůj náskok a zaslouženě zvítězily.

BCM Sokolov – BA Louny 53 : 37 (17 : 11, 21 : 22, 40 : 30)
První čtvrtinu sobotního zápasu v Lounech vyhrály sokolovské dorostenky rozdílem šesti bodů. Druhá čtvrtina se jim však vůbec nepovedla, protože ji prohrály o sedm bodů a v polovině utkání tak překvapivě prohrávaly rozdílem jednoho bodu. Hostujícím hráčkám se vůbec nedařilo střelecky, nemohly se prosadit z žádné vzdálenosti. Po přestávce se podařilo hostům postupně vybudovat si až dvacetibodový náskok, a to díky velmi dobré obraně a úspěšnému zakončování rychlých protiútoků. Díky těmto dvěma vítězstvím je v polovině soutěže sokolovské družstvo na prvním místě tabulky bez jediné porážky.

V sobotu na domácím hřišti v oblastním přeboru porazily mladší minižákyně (U12) dvakrát DBaK Plzeň (mix). První utkání skončilo 65 : 46 pro sokolovské minižákyně, kdy o výsledku rozhodla druhá čtvrtina zápasu, kterou vyhrály domácí hráčky 25 : 6. Druhé utkání vyhrály domácí hráčky 64 : 45, když o jejich výhře tentokrát rozhodla třetí čtvrtina, kterou vyhrály rozdílem 19 bodů. Sokolovské minižákyně jsou po šesti odehraných utkáních na prvním místě tabulky oblastního přeboru v kategorii U12.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy