Přihlaste proměnu do dalšího ročníku národní putovní výstavy

Máte ve svém okolí povedenou rekonstrukci či úpravu krajiny, nebo jste dokonce sami tvůrci takovéto proměny? Pak se se svým dílem pochlubte a inspirujte ostatní. Přihlášky do 12. ročníku národní putovní výstavy „Má vlast cestami proměny“ lze posílat až do konce září.

dezinfekce

V pořadí již 12. ročník výstavy bude slavnostně zahájen 25. dubna 2020 v Praze na Vyšehradě. Zde výstava setrvá přibližně měsíc a poté se rozjede v dílčích kolekcích do všech regionů naší vlasti. Lidé se s ní mohou setkat nejenom na veřejných prostranstvích v obcích a městech, v knihovnách a na úřadech, ale také třeba na zámcích či hradech. Zájemci, kteří se chtějí do projektu zapojit, se musí zaregistrovat na internetových stránkách zde. Podmínkou pro účast na výstavě je zaplacení symbolického poplatku za celoroční propagaci a dodání vhodných podkladů pro zpracování výstavního plakátu, včetně fotografie objektu před a po proměně v dostatečné kvalitě. 

Výstavu pořádá Asociace Entente Florale CZ – Souznění ve spolupráci s Národní kulturní památkou Vyšehrad. Partnery jsou kraje České republiky, přičemž v letošním roce se hlavním partnerem akce stal historicky poprvé Karlovarský kraj. Součástí projektu je rovněž soutěž o nejpovedenější proměnu.

Bližší informace  poskytuje Anna Pavlíková Kutějová, e-mail: pavlikova@aefcz.eu, tel.: 602 307 150.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy