Předávání krajských cen Senior roku 2020 můžete sledovat online

Také v letošním roce udělí Karlovarský kraj ocenění Senior roku lidem, kteří i ve vyšším věku zůstávají stále aktivní, pomáhají druhým a předávají mladším svou moudrost a zkušenosti.

dezinfekce

Vzhledem k trvajícím opatřením v souvislosti s koronavirem budou ceny předány bez účasti veřejnosti, která bude moci slavnostní ceremoniál přenášený z Městského kulturního domu v Sokolově sledovat online 18. prosince 2020 od 14 hodin. Program završí vánoční koncert populárního baviče, moderátora a zpěváka Vladimíra Hrona.

Karlovarský kraj vyhlásil anketu Senior roku 2020 prostřednictvím svých webových stránek, kde byl uveřejněn anketní lístek. Nominovat bylo možné jednotlivce z našeho regionu, kterému musí být minimálně 60 let. Zájemci hlasovali během srpna a zaslali 30 platných nominací, prostřednictvím kterých navrhli na ocenění 24 osobností. Rada Karlovarského kraje pak následně schválila 3 vítěze v hlavní kategorii Senior roku 2020 a 5 držitelů mimořádné Ceny hejtmana Karlovarského kraje.

Senioři roku 2020 obdrží speciálně navrženou a vyrobenou cenu ze sklárny Moser, dárkové koše, pamětní listy a květiny.

„Vážíme si všech seniorů, kteří i ve vyšším věku mají spoustu energie, jsou nablízku, když je to zapotřebí, umějí brát život s humorem a nadhledem. Proto jsem rád, že alespoň některé z nich můžeme ocenit a upozornit na jejich aktivity,“ uvedl hejtman Petr Kubis.

Všichni, kteří by chtěli sledovat online přenos, tak mohou učinit na Youtube kanálu Městského domu kultury Sokolov, dále na facebookové stránce o kultuře v Sokolově a na facebookové stránce Karlovarského kraje.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy