Pomezí nad Ohří: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Chebští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Dne 10. dubna v době od 14:30 hodin do 15:00 hodin byla způsobena na silnici I. třídy č. 6 v obci Pomezí nad Ohří ve směru od hraničního přechodu se SRN dopravní nehoda vozidel značky Škoda Rapid a Volkswagen Passat.

dezinfekce

K dopravní nehodě došlo na silnici, která je tvořena dvěma jízdními pruhy na každé straně, a to v blízkosti čerpací stanice MOL. Řidič vozidla značky Volkswagen byl vzhledem s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice. Jeho spolujezdec pak utrpěl lehká zranění.

Policisté žádají řidiče vozidel, kteří v uvedenou dobu spatřili zmíněná vozidla v pohybu anebo dokonce byli svědky této dopravní nehody, aby se dostavili na nejbližší policejní služebnu anebo volali na tísňovou linku 158 a poskytli informace, které mohou pomoci objasnit celou událost. Zároveň žádají řidiče, kteří se v uvedenou dobu pohybovali na stejném úseku silnice I. třídy č. 6, aby případně poskytli kamerový záznam ze své kamery umístěné ve vozidle.

O této nehodě jsme vás včera krátce informovali zde.

prap. Bc. Michal Žáček

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy