Pomezí nad Ohří: Pod vlivem alkoholu způsobila dopravní nehodu

V neděli 4. července letošního roku došlo krátce po poledni na pozemní komunikaci I/6 poblíž Pomezí nad Ohří k dopravní nehodě. K té mělo dojít tak, že třiapadesátiletá řidička osobního automobilu značky Toyota, jedoucího v připojovacím jízdním pruhu ve směru z Německa na Cheb, se zřejmě chtěla s vozidlem otočit přes dva jízdní pruhy a jet zpět směrem k hraničnímu přechodu.

dezinfekce

Při tomto manévru ovšem přehlédla osobní automobil značky Volkswagen, který jel ve stejném směru v průběžném pruhu. Následně mělo dojít ke střetu přední části automobilu značky Volkswagen s levým bokem vozidla značky Toyota. Po nárazu byl automobil značky Toyota odhozen přední částí na středová betonová svodidla.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění třiasedmdesátileté spolujezdkyně z osobního vozidla značky Volkswagen, která byla převezena do nemocnice.

Po dopravní nehodě se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. U dvaasedmdesátiletého řidiče vyšla dechová zkouška s negativním výsledkem. U třiapadesátileté řidičky vyšla orientační dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1,46 promile. Z tohoto důvodu jí byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 200 tisíc korun.

Přená příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 08.07.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy