Podnikatelská půjčka je připravena pomoci i nováčkům

Jste na prahu nových výzev, chystáte se prorazit v oboru, který vás už dlouhou dobu baví. Povede se to? Mnohdy rozhodne štěstí, ale důležitý je i počáteční kapitál, jenž hodně věcí na začátku usnadní. Jak ho ale získat, když banka kroutí hlavou a nepůjčí nikomu, kdo za sebou nemá vlastně vůbec žádnou historii?

dezinfekce

Pokud potřebujete malou finanční injekci, stačí se obrátit na nebankovní sektor. Nebude se totiž na nic ptát a jeho podmínky jsou mnohem přívětivější. Stačí si jenom promyslet všechny podrobnosti. Vyplacení peněz je totiž otázkou minut po schválení celé transakce. Nebudete tedy vůbec na nic čekat!

K dispozici je až třicet tisícovek

Nezáleží na důvodu, kvůli němuž si tento úvěr sjednáváte. Jednoduše platí, že podnikatelská půjčka je pro všechny OSVČ bez dalších otázek. Vybírat si můžete z různých částek a důvod je jen na vás, takže se administrativa sníží na minimum možného. Jak ostatně dokazují i různé průzkumy veřejného mínění, podnikatelé nesnáší hlavně složitou byrokracii. U této půjčky ale nehrozí žádné dlouhé administrativní zdržení. Kolik peněz je možné si touto formou půjčit? A co splátkový kalendář, jaké nabízí mantinely?

  • 5 000 Kč je minimum. Půjčit si tedy můžete na elektro nebo software do vaší nové kanceláře.
  • 30 000 Kč je nejvyšší možná položka, o které lze jednat. Opět platí, že může sloužit na cokoliv.
  • 7 a 30 dnů, to jsou mantinely, podle kterých je nutné se řídit. Nastavte si lhůtu splatnosti.

Bez dalších podmínek nebo poplatků

Ověření totožnosti, bankovního konta a IČ, kterým se prokáže statut podnikatele. A hned poté může být půjčka pro OSVČ realitou! Všechno je online, není nutné podstupovat osobní jednání, čekat na pobočkách a vyplňovat obsáhlé formuláře. Někdy jsou věci mnohem snáz, než se mohlo původně zdát.

Komerční sdělení. Zdroj textu: Inzerent. Zdroj obrázku: Pixabay.com

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy