Ostrov: Dvojice výtržníků

Třicetiletý muž měl v první polovině června letošního roku přijít v brzkých ranních hodinách v Ostrově k zaparkovanému vozidlu značky Volkswagen. Následně měl nožem zaparkovaný automobil poškrábat po celém obvodě a poté z místa odejít.

dezinfekce

O dva dny později měl mít na pozemní komunikaci před panelovými domy v Ostrově třicetiletý muž spor s osmadvacetiletým mužem. Ve večerních hodinách mělo mezi nimi nejdříve dojít ke slovní rozepři a poté i k vzájemnému fyzickému napadení. Při tomto incidentu měla dvojice u jednoho ze zaparkovaných vozidel poškodit zrcátko a přední nárazník.

Ve druhé polovině června měl osmadvacetiletý muž řídit osobní automobil značky Audi. Poblíž čerpací stanice u Ostrova byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou, která při silniční kontrole lustrací zjistila, že muž má platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

Policisté z Obvodního oddělení Ostrov sdělili oběma mužům podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Osmadvacetiletému muži bylo navíc sděleno podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Třicetiletému muži policisté ještě sdělili podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.07.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy