Ostrov: Dubnové události ve městě z pohledu městské policie

Přehled událostí za duben 2017.

dezinfekce

Dne 17.4.2017 v15:22 hodin přijali strážníci oznámení o třech mladících, kteří jdou směrem z ul. Lidická do ul. Tylova a cestou rozkopávají koše a přemisťují kontejnery na odpad doprostřed silnice. Muži se chovali dosti agresivně, a proto oznamovatelka ihned kontaktovala MP Ostrov. Jelikož se hlídka MP nacházela na služebně PČR Ostrov, požádala proto hlídku PČR o spolupráci. PČR Ostrov žádosti vyhověla a společně s jedním ze strážníků vyjela na místo, kde by se osoby měly nacházet. Po cca 5 minutách byli mladíci jedním ze strážníků a APK dopadeni a převezeni na služebnu PČR Ostrov k dalšímu šetření.

Dne 17.4.2017 v 23:10 přijala hlídka MP žádost o spolupráci od RZS v ulici Lidická. Zde se měla nacházet žena, která kašlala krev. Žádosti strážníci ihned vyhověli a po příjezdu na místo byla již RZS se zraněnou ženou, která se však neurvale bránila poskytnutí první pomoci. Na místo se posléze dostavila i hlídka PČR. Kvůli stupňujícímu se agresivnímu chování vůči oběma hlídkám byla žena zajištěna. Hlídka PČR si událost na místě převzala.

Dne 18.4.2017 proběhla v našem městě akce Jehla, strážníci proto provedli kontrolu vybraných lokalit a během této činnosti nalezli 3 použité injekční stříkačky, které byly posléze vhozeny do speciálního boxu.

Dne 20.4.2017 rozšířil řady městské policie Ostrov nový člen kolektivu, je to Sir Black Chabet, který zvládl zkoušku dle zkušebního řádu PČR a tím získal osvědčení o způsobilosti psa k použití u obecní policie.

Dne 25.4.2017 v 11:09 se na služebnu MP Ostrov dostavila oznamovatelka s tím, že v ul. Lidická potkala zjevně zmatenou ženu, která nevěděla kde je, ani kde bydlí. Ženu usadila na lavičku a vysvětlila jí, aby na ní počkala, že se pro ni vrátí, až si odvede domů psa. Mezitím žena zmizela neznámo kam a na lavičce zanechala jen svou kabelku. Oznamovatelka tedy přinesla kabelku na služebnu MP Ostrov a ohlásila zmizení ženy. Hlídka mimo jiné nalezla v kabelce i finanční obnos ve výši bezmála 22 tisíc korun. Vše nakonec dobře dopadlo a zmatené ženě byl strážníky finanční obnos i s ostatními věcmi vrácen.

Zdroj: město Ostrov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 04.05.2017 19:00




0 +
 

Hlavní zprávy