Oloví: Srážka dvou osobních vozidel. Na místo letěl vrtulník

Nehoda si vyžádala celkem tři zraněné, jednoho museli hasiči vyprostit 

dezinfekce

Dne 5. června kolem půl osmé večer došlo na křižovatce v obci Oloví na silnici III. třídy č. 21042 k vážné dopravní nehodě, při které byly zraněny tři osoby. Jednoho zraněného museli hasiči z auta vyprostit. Poté všem zraněným poskytli předlékařskou pomoc až do příjezdu posádky záchranné služby.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že 31letý řidič vozidla Volkswagen vyjížděl od benzínové čerpací stanice a následně došlo ke střetu s vozidlem Daihatsu 19letého řidiče, který jel po hlavní komunikaci ve směru od obce Boučí na Kraslice.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění 19letého řidiče z vozidla Daihatsu, který byl na místě ošetřen záchrannou zdravotnickou službou a následně transportován leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni. Dále došlo ke zranění 28letého spolujezdce ze stejného vozidla a ke zranění 31letého řidiče z vozidla Volkswagen. Oba byli převezeni záchrannou zdravotnickou službou do nemocnice v Sokolově.

Škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku kolem 70 tisíc korun.

Po celou dobu záchranných prací byl provoz v místě nehody zcela uzavřený, jeden jízdní pruh se podařilo zprovoznit po dvou hodinách. Po naložení havarovaných vozidel na odtahovou službu se hasiči postarali o úklid vozovky, provoz na silnici byl plně obnovený před desátou hodinou večer.

Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.


Zdroj: Policie ČR, nprap. Kateřina Krejčí
Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy