Nové webové stránky lákají na rozmanité produkty Karlovarského kraje

Prezentovat turistům zajímavosti a krásy Karlovarského kraje – to je smyslem nově spuštěného turistického portálu www.zivykraj.cz. Nový web, který atraktivní formou představuje Karlovarský kraj jako ideální místo pro relax, výlety a aktivní dovolenou, vytvořila Destinační agentura pro Karlovarský kraj – Živý kraj.

dezinfekce

Návštěvníci zde najdou informace o historii regionu, lázeňství, významných turistických cílech, kulturních akcích a široké celoroční nabídce aktivního vyžití. Zajímavostí nového turistického portálu je propojení s blogem Karlovarského kraje.

„Blogové články nabízejí množství zajímavých tipů na výlety napříč regionem. Návštěvník Karlovarského kraje tak získá bohatou inspiraci a tím pádem i důvod setrvat v kraji o pár dní déle,“ dodává předseda destinační agentury Petr Židlický,

Dalším z nových webů, tentokrát zaměřený čistě na podporu nabídky pobytů v lázeňských městech Karlovarského kraje, je www.laznezdravi.cz. Web nabízí balíčky se zaměřením na léčbu postcovidového syndromu a také na posílení imunity. Součástí prezentace jsou tři krátké videospoty s lázeňskými lékaři, kteří informují o léčebných postupech a specifikách léčby v jednotlivých lázeňských městech.

„Místní lázně využívají k léčebným procedurám zdejší unikátní přírodní léčivé zdroje a nabízejí kvalitní péči. Dlouholetá zkušenost s léčbou respiračních onemocnění je nespornou konkurenční výhodou. Ve spojení s poznatky moderní medicíny, včetně studií zaměřených na rekonvalescenci po prodělaném onemocnění covid-19, jsou jednoznačnou motivací k návštěvě lázní Karlovarského kraje,“ doplnil předseda destinační agentury.

Posledním a zcela odlišným prezentovaným produktem je Cesta za pivem Karlovarským krajem. V roce 2020 bylo v rámci dotace z Národního programu na podporu cestovního ruchu v regionech realizováno 12 krátkých videí mapujících historii a současnou nabídku lokálních pivovarů. Tato videa společně s tipy na zajímavé výlety v okolí pivovarů najdou zájemci na novém webu www.cestazapivem.cz.

„Díky tomuto projektu má i Karlovarský kraj ucelenou nabídku pro milovníky tzv. pivní turistiky, a navíc je to pěkná podpora specifické gastro produkce,“ uzavřel Petr Židlický.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy