Nemáte plán na víkend od 5. do 7. srpna? FUN Arena Cheb vás zve na tréninkové dny v rámci mistrovství České republiky Supermoto 2022

Jestli přemýšlíte, kam tento víkend za zábavou, zastavte se ve FUN Areně v Chebu. Čekají na vás tréninkové dny v rámci mistrovství České republiky Supermoto 2022.

dezinfekce

První srpnový víkend přinese zábavu ve formě Supermoto tréninků v rámci mistrovství České republiky. Novinkou je pohár pivního skauta. Těšit se můžete na dvě kategorie jezdců. První kategorií jsou jezdci bez licence a do druhé kategorie spadají hobby amatérští jezdci (pouze asfalt/asfalt + offroad). V pátek proběhne trénink 2x15 minut v hodině. V sobotu a neděli dle rozpisu podle kategorií.

FUN Arena Cheb je oblíbeným místem zábavy

Protože FUN Arena Cheb nabízí spoustu atrakcí pro celou rodinu, vyplatí se ji navštívit i pokud jste z větší vzdálenosti. Bonusem je také možnost ubytování, a proto můžete zůstat více dní a užít si veškerou zábavu naplno. Kromě venkovní dráhy, kde si můžete zařádit v motokárách, na vás čeká také dráha vnitřní. Motokáry jsou zajisté oblíbeným sportem pro každého, kdo miluje adrenalin. 

Tip redakce: Okořeňte svůj teambuilding a uspořádejte ho ve FUN Areně Cheb, stejně jako naše redakce. Díky jízdě v motokárách jsme si užili opravdu nezapomenutelný teambuilding a jistě jsme zde nebyly naposled.

Zábava pro celou rodinu

Dospělí si mohou užívat motokáry, děti zase atrakce uvnitř areálu jako jsou například: jumparena, virtuální realita, spider wall a další. Po skvěle užitém dni můžete nabrat síly v restauraci, kde se podávají teplé i studené pokrmy, lahodně vychlazené pivo i limonády nebo káva. Teď už víte, kam za zábavou v Karlovarském kraji, proto neváhejte a vyražte i s rodinou do FUN Areny Cheb.

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Andrea Ježková, online agentura Uniweb

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/novinky


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy