Nejdek: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pátek 24. března letošního roku zhruba v 08:45 hodin v Nejdku na Karlovarsku, konkrétně na křižovatce ulic Karlovarská a Náměstí Karla IV. V tu dobu došlo na křižovatce k pádu řidičky elektrické koloběžky, která jela po ulici Náměstí Karla IV. směrem od ulice Nádražní k ulici Závodu Míru.

dezinfekce

Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a pád řidičky elektrické koloběžky mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974366408. Policisté žádají i svědky, kteří místem v uvedenou dobu procházeli, aby se taktéž ozvali na uvedená telefonní čísla.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, zejména k tomu, jak a za jakých okolností došlo k pádu řidičky elektrické koloběžky, je možné sdělit policistům i na kterémkoliv obvodním oddělení.

mjr. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy