Neberte drogy nebo si drogy vezmou vás

Jakou znamenají hrozbu drogy, co s člověkem udělá jejich užívání a je vůbec možné zbavit se závislosti na návykových látkách. To jsou témata besedy s podtitulem „Neberte drogy nebo si drogy vezmou vás, které připravilo Studentské zastupitelstvo města Sokolov a Městská policie Sokolov společně s organizací Kotec. Akci, která se koná 11. března od 17 hodin v Alfa Music Klubu, podpořilo i Město Sokolov.

dezinfekce

Před třemi lety se už v Sokolově obdobný workshop s názvem „My říkáme drogám ne“ konal. Protože měl tenkrát poměrně velký a pozitivní ohlas, rozhodlo se studentské zastupitelstvo pro jeho zopakování.

„Workshop je určený nejen pro školáky a studenty, ale i pro jejich rodiče, prarodiče a v podstatě kohokoliv, kdo o tuto problematiku projeví zájem. Vstupné na besedu je zdarma, věková hranice je od 12 let,“ uvedla Renáta Černá, preventistka Městské policie v Sokolově.

Beseda bude určitě zajímavá i proto, že budou hovořit nejen odborníci na drogovou problematiku, ale také vystoupí několik lidí, kteří poznali, co je to být závislý na drogách, na vlastní kůži. Svěří se publiku se svými životními příběhy a nemělo by chybět ani vystoupení člověka, který se z drogového pekla dokázal vymanit. Workshop zpestří vystoupení zpěvačky Lucie Večeřové. Ta před několika lety vyhrála soutěž Sokolov má talent a objevila se také v televizní soutěži The Voice.

Další beseda k drogové problematice je připravena na 8. dubna a konat se bude rovněž v Alfa Music Klubu.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.03.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy