Muzea a galerie přináší zajímavé online přednášky či venkovní výstavy

V době nouzového stavu a s ním souvisejícím uzavření muzeí a galerií však jejich pracovníci nezahálí. Řada z nich přichází s nabídkami zajímavých online projektů a prohlídek prostřednictvím sociálních sítí, v nabídce je ale i venkovní výstava.

dezinfekce

Muzeum v Sokolově nabízí na svém facebookovém profilu projekt s názvem „Poznej místo, kde žiješ.“ Pomocí videí provází sledující po historicky zajímavých místech na Sokolovsku. Záznamy je možné zhlédnout i zpětně.

Letohrádek Ostrov, který je pobočkou Galerie umění Karlovy Vary, pokračuje v projektu, v němž představuje regionální autory zastoupené v letohradských sbírkách. Kromě krátkého seznámení s osobností autorů se na facebookovém profilu objevují i fotky jejich děl. 

Pokud zatoužíte po opuštění online prostoru, pak máte jedinečnou možnost ještě zhlédnout výstavu Muzea Karlovy Vary s názvem Pan Muzeum. Venkovní výstava je věnována dlouholetému pracovníkovi muzea panu Stanislavu Burachovičovi. Expozice je k vidění na Svatém Linhartu pouze do neděle 14. 3. 2021.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy