Mariánské Lázně: Za volant usedl pod vlivem alkoholu

Policisté z chebského dopravního inspektorátu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky devětadvacetiletému muži z Mariánských Lázní.

dezinfekce

Ten měl v pondělí 14. března letošního roku řídit osobní automobil značky Škoda. Krátce po 22. hodině v Mariánských Lázních zřejmě nezvládl řízení a přední částí automobilu značky Škoda narazil do zadní části zaparkovaného vozidla taktéž značky Škoda. Po nárazu mělo dojít k odražení zaparkovaného vozidla značky Škoda do zaparkovaného automobilu značky Mitsubishi, které bylo také poškozeno.

Po příjezdu policejní hlídky se devětadvacetiletý řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,85 promile.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění dvacetileté řidičky z osobního automobilu značky Škoda, která byla převezena do nemocnice k ošetření.

Devětadvacetiletému muži policisté zadrželi řidičský průkaz, zakázali další jízdu a byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

Škoda na poničených vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 450 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí devětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy