Mariánské Lázně: S vozidlem srazil chodkyni. Policie hledá svědky

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pátek 5. listopadu letošního roku kolem 12:35 hodin v Mariánských Lázních. Dosud neustanovený řidič osobního automobilu, jedoucí po ulici Hlavní třídě ve směru k ulici Plzeňská, před křižovatkou s ulicí Komenského zřejmě nedal přednost jednašedesátileté chodkyni, která přecházela vozovku po vyznačeném přechodu pro chodce.

dezinfekce

Následně měl levou částí vozidla narazit do chodkyně, a aniž by se přesvědčil, zda nedošlo u ženy k nějakému poranění, tak pokračoval v jízdě směrem k ulici Plzeňská.

Jednašedesátiletá žena vyhledala následující den lékařské ošetření v nemocnici. Poté jí byla vystavena pracovní neschopnost.


Další dvě nehody, kdy policie žádá případné svědky o pomoc.
Dopravní nehoda u Kyselky na Karlovarsku

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pátek 22. října letošního roku v 09:30 hodin na silnici druhé třídy za Karlovými Vary. Dosud neustanovený řidič osobního automobilu, jedoucí od Karlových Varů směrem na obec Kyselka, měl předjíždět nákladní vozidlo a tímto manévrem ohrozit protijedoucí automobil značky Škoda, které řídila třiadvacetiletá žena. Ta se měla snažit střetu vyhnout, ale i přesto došlo k nárazu levých zrcátek u předjíždějícího vozidla a vozidla značky Škoda. Následně došlo k nárazu vozidla značky Škoda do svodidel.
 
Dosud neustanovený řidič vozidla, který předjížděl, měl poté na místě dopravní nehody zastavit. Po chvíli měl ovšem z místa odjet, aniž by splnil povinnost účastníka dopravní nehody.
 
Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Po příjezdu policistů se třiadvacetiletá řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.
 
Dopravní nehoda u Okrouhlé na Chebsku

Po svědcích dopravní nehody, která se stala v pondělí 1. listopadu letošního roku kolem 11. hodiny, pátrají také policisté z chebského dopravního inspektorátu. Dosud neustanovený řidič osobního automobilu, jedoucí po pozemní komunikaci číslo I/21 ve směru od obce Okrouhlá směrem na obec Dolní Žandov, při předjíždění traktoru značky Massey s přívěsem, ohrozil svým manévrem dvacetiletého řidiče traktoru. Ten musel náhle vybočit ze směru své jízdy, aby zabránil střetu předjíždějícího vozidla s vozidlem, které jelo ve svém jízdním pruhu v protisměru. Dvacetiletý řidič měl následně s traktorem sjet z pozemní komunikace do příkopu. Dosud neustavený řidič předjíždějícího vozidla na místě dopravní nehody nezastavil a pokračoval dál ve své jízdě směrem na Dolní Žandov.
 
Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Dvacetiletý řidič se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.
 
Policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, kteří v inkriminovanou dobu uvedenými místy procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.
 
Informace k těmto dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.


nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy