Mariánské Lázně: Napadl průvodčí i strojvedoucího

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Teplé, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví. Ten měl totiž na konci září minulého roku ve vlakové soupravě v Mariánských Lázních před cestujícími nejprve slovně urážet průvodčí a poté do ní začít navíc strkat rukama

dezinfekce

Devatenáctileté kolegyně se měl zastat třiapadesátiletý strojvedoucí. Také toho měl nejdříve muž slovně urážet a následně se ho měl pokusit udeřit pěstí do oblasti hlavy. Ten ale útok vykryl a muže měl svést na zem, kde ho držel až do příjezdu policejní hlídky.

V polovině března letošního roku na čtyřiatřicetiletého muže vydal Okresní soud v Chebu příkaz k zadržení pro přečin výtržnictví. Dne 4. 4. 2019 policisté z Obvodního oddělení Teplá muže vypátrali a zadrželi. Po zadržení se podrobil orientačnímu testu na přítomnost alkoholu, který vyšel s pozitivním výsledkem 1,96 promile. Z tohoto důvodu byl policisty převezen na protialkoholní záchytnou stanici v Sokolově. Následně byl umístěn do policejní cely. Po provedených úkonech byl muž ze zadržení propuštěn na svobodu.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy