Mariánské Lázně: Na bývalou přítelkyni čekal v bytě s nožem

Dne 11. ledna 2018 policisté z Územního odboru Cheb sdělili podezření devatenáctiletému muži z Chebska ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a nebezpečné vyhrožování.

dezinfekce

Trestných činů se měl muž dopustit tím, že dne 10. ledna 2018 za užití kopie klíče, kterou si udělal bez vědomí své bývalé přítelkyně, vnikl neoprávněně do bytu v Mariánských Lázních. V bytě bývalé přítelkyně setrval v podnapilém stavu s nožem připraveným vedle sebe. Toto vzbudilo v poškozené vážné obavy o její zdraví i život, neboť jeho výhružné chování se opakuje po několikáté od začátku letošního roku. Muž byl policisty zadržen a poté, co u něho bylo orientační dechovou zkouškou zjištěno 1,80 promile alkoholu, byl umístěn na protialkoholní záchytnou stanici. Odtud po vystřízlivění putoval do policejní cely, kde čekal na sdělení podezření za své přečiny.

Policisté z Územního odboru Cheb podali dnešního dne podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí muže do vazby. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy