Mariánské Lázně: Muž měl po nehodě ohrožovat trojici osob sekerou

Osmadvacetiletý cizinec měl mít ve večerních hodinách ve středu 27. ledna letošního roku na pozemní komunikaci mezi Mariánskými Lázněmi a Stanovištěm dopravní nehodu. Měl havarovat s osobním automobilem značky Škoda. Po nehodě měla k havarovanému vozidlu přijít trojice osob, která místem taktéž projížděla a muži chtěla pomoc.

dezinfekce

Následně ovšem mělo dojít ke slovní rozepři a poté měl cizinec začít trojici ohrožovat sekerou, kterou měl ve vozidle. Po chvíli měl svého jednání zanechat, sekeru odhodit a z místa odejít.

Tentýž den ve večerních hodinách měla sedmadvacetiletá cizinka, přítelkyně osmadvacetiletého muže, na jednom z ubytovacích zařízení na Chebsku vyhrožovat třem osobám. Měla jim vyhrožovat zabitím a následným zapálením ubytovacího zařízení. Poté si měla vzít kuchyňský nůž a tím ohrožovat šestatřicetiletou ženu, kterou podezírala z toho, že na jejího přítele přivolala po dopravní nehodě policejní hlídku. V napadení ženy jí měl zabránit pětadvacetiletý muž. O několik minut později policisté sedmadvacetiletou cizinku zadrželi. Druhý den policisté zadrželi také osmadvacetiletého cizince.

Policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně oběma cizincům sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. Ženě bylo navíc ještě sděleno podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

V případě prokázání viny hrozí oběma cizincům trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy