Loket: V sobotu se na hradě koná Svatováclavské vinobraní

Stejně jako v posledních letech se bude Svatováclavské vinobraní držet motta: „Když vchází víno, odcházejí tajnosti.“ Těšit se můžete na vína krásných barev a lahodných chutí, a to od zavedených vinařů z úspěšných předchozích ročníků, kteří přijedou z opačné strany republiky, aby okouzlili svými skvosty.

dezinfekce

A protože dobré pití bývá spjato s dobrým jídlem, nebudou chybět ani dobroty rozmanitých vůní. K tanci, poslechu a ochutnávkám na nádvoří zahraje veselá cimbálová muzika Morava z Čejkovic a  dále hudební skupina Tarantule.

V podhradí se také rozhodně nikdo nudit nebude. Je připraven rozmanitý program, o který se zaslouží Pouliční divadlo Viktora Braunreitera s Buškem z Velhartic, Soubor písní a tanců Dyleň Karlovy Vary, lidové písně zazpívají děti ze ZUŠ Horní Slavkov a Štěpánka Steinová a její zpěváci, dále vystoupí kapela Horová osma, Lidové písně z Čech, Patrik Music a Hudební divadlo Libora Baláka. Drobné upomínkové předměty budou k zakoupení v oblíbených prodejních stáncích.

V sobotu 2.10. ve 14:00 hodin bude zahájeno slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Regionální potravina Karlovarského kraje 2021.

Autobusová doprava zajištěna směr Karlovy Vary - Loket - Sokolov a zpět. Jízdní řád je ke zhlédnutí na www.hradloket.cz.


zdroj: fb Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.09.2021 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy