Loket: Policisté vypátrali ztracenou seniorku

Na konci července letošního roku zavítala sedmdesátiletá seniorka ze sousedního Německa společně se svými známými do Karlovarského kraje. Navštívili společně Loket, kde se seniorka po prohlídce místního hradu svým známým ztratila. Ti ji ve městě přes dvě hodiny neúspěšně hledali.

dezinfekce

Poté skupinka celou věc oznámila na obvodní oddělení v Lokti a policisté po ztracené seniorce, která navíc trpí degenerativní onemocněním, začali okamžitě pátrat.

Po seniorce pátrali policisté z obvodních oddělení v Lokti, Horním Slavkově a také z dopravního inspektorátu. Seniorka byla policisty nakonec vypátrání po zhruba třech hodinách v Horním Slavkově, kam dle svých slov došla pěšky po kolejích. Policisté ženu, která byla v pořádku, předali jejím známým.

O několik týdnů později přišel na obvodní oddělení v Lokti pohled z německého Hamburku, kterým kamarádka sedmdesátileté seniorky znovu poděkovala policistům za rychlou reakci a bleskové vypátrání. „Milá policie v Lokti, velice jste nám pomohli, když se má přítelkyně ztratila. Mnohokrát děkuji, že jste jí našli! Byli jste obrovská pomoc! Mnoho pozdravů,“ uvedla v poděkování Irene Horn.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy