Loket: O víkendu se ve městě koná Mistrovství světa v motocrossu

Nemáte plány na tento víkend a jste příznivci adrenalinové jízdy na motorce? Pak si nenechte ujít jeden z nejprestižnějších motoristických závodů v České republice.

dezinfekce

V areálu v Lokti se uskuteční Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2. Akce se koná za finanční podpory Karlovarského kraje. O této akci jsme vás již informovali na stránkách zde.

Svátek všech fanoušků motocrossu se neúprosně blíží. Kromě tradičních tříd MXGP a MX2 uvidíte i napínavý závod žen či EMX85 a EMX65. Na startu nebudou chybět světová esa, jako je například Ital Cairoli, Nizozemec Herlings, Slovinec Gajser, Francouz Febvre nebo celkový vítěz loňského závodu v Lokti Němec Nagl. V sobotu proběhnou tréninkové a kvalifikační jízdy, neděle pak bude ve znamení pořádného adrenalinu a velkého finále.

Kromě jízd se návštěvníci šampionátu mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Na páteční i sobotní večer je připravena afterparty a koncerty v místním amfiteátru. Jedinečnou podívanou předvedou němečtí StahlZeit se svou tribute show Rammstein. Scházet nebude ani tradiční velkolepý ohňostroj.

Více informací o programu naleznete na stránkách zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy